Swish:123 280 1645
PG:40 59 39-0

Priser/Avgifter »

 

Sök...

Skada / W.O.

Walk Over (Singel)

Om en match inte spelas erhåller den spelare som fått wo 5 poäng. Får en spelare flera wo-vinster delas poäng ut enligt följande:

2 wo ger 5 + 3 = 8 poäng
3 wo ger 5 + 3 + 1 = 9 p
Fler wo ger inte några poäng

Den som lämnar wo får 0 poäng. Under en turnering markeras en uppskjuten match med ett P till den som fått wo och med just wo på den som lämnat återbud. Spelas matchen senare ändras P och wo till slutresultatet. En lämnad wo gäller till matchen spelas. Om det är oanmäld wo ger detta –2 poäng!

Skada

Vid skada under pågående match behåller båda spelarna sina poäng från färdigspelade set. Övriga poäng (6 minus redan utdelade poäng) går till spelaren som inte ger upp matchen.

Avhopp/få matcher spelade

Vid avhopp från gruppspelet alternativt att någon spelare har lämnat fem (5) eller fler wo under pågående omgång gäller följande:

2 eller färre spelade matcher...

Alternativ A – Ingen ersättare
Om den skadade spelaren inte ersätts av en ny spelare får samtliga sju motståndare 6 poäng (ej 5 eftersom en eller två spelare redan kan ha tagit 6 poäng).

Alternativ B – Med ersättare
Om den skadade spelaren ersätts byts resultaten i de spelade matcherna ut till P för motståndaren och wo till ersättaren. Vanliga regler för P/wo gäller.

‚Äč

3 eller fler spelade matcher...

Poängen från spelade matcher kvarstår. För övriga matcher delas 5 poäng ut till motståndaren/motståndarna.

 

Fler bilder »

Hemsidan skapad med Sitoo Web